Tweet This
Back to All Events

August Stubø Kvartett - Cafe M - Tønsberg

- Urijazz presenterer på cafe-m:
August Stubø Kvartett med John Rune Jacobsen– siste skudd på Stubø-stammen og en Bremnes på trommer

Det strømmer på med unge talenter i norsk jazz. August Stubø Kvartett er dannet av musikere som er i utdanning ved konservatoriet i Kristiansand. De spiller egenkomponert jazzmusikk med utgangspunkt i den europeiske jazztradisjonen. Musikken henter inspirasjon fra komponister som Jan Gunnar Hoff og Pat Metheny. Med klare, ledende melodier og flytende harmonier åpnes det for improvisasjon og lekenhet. Med seg for anledningen har de den fine saksofonisten John Rune Jakobsen.

Stubø-familien har forsynt oss med mange musikere. Augusts bestefar er jazzgitaristen Thorgeir, onkel Håvard også på gitar, mor Kjersti og bror Mathias. Nå er lillebror klar for Urijazz-scenen på cafe-m. Augusts far er Spellemannvinner Hans Mathisen fra Sandefjord.Også andre i bandet har stamtavlen i orden, Martin Bremnes er sønn av Lars, som bodde i Tønsberg i mange år.

August Stubø - gitar

Martin Bremnes - trommer

Bendik Pedersen - piano

Håkon Sakseide - bass

John Rune Jakobsen - saksofon