Tweet This
Back to All Events

Torgeir & Kjendisene - Saxon King

Nytt år og nye muligheter heter det jo. Vi i Torgeir & Kjendisene kommer til å fortsette turnevirksomheten med uforminsket styrke. Vi har planer om ny album utgivelse i løpet av 2014. Den andre singelen fra albumet slippes forhåpentligvis i februar/mars. Den første låta var "Jeg og min far" som kom høsten 2013. Mange har først og fremst forbundet bandet med humørfylte og raskere låter. Dette er en ballade mange kjenner seg igjen i og reflekterer også mye av forholdet vokalist Torgeir Hansen hadde til sin egen far i sitt hjemlige Moss. "Jeg og min far" har blitt meget godt mottatt ute på spillejobbene og ikke minst på youtube. Torgeir & Kjendisene er et av landets mest populære og aktive live band og vi gleder oss til å treffe dere ute på veien i 2014.

Later Event: November 27
Julemarked i Melsomvik - Melsomvik