Tweet This
Back to All Events

Kristian Kaupang - Bølgen Kulturhus Larvik

Tett på orda og musikken

Kristian Kaupang (Gjesteartist: Leon Jungreuthmayer)

 

Tapt tid. Levd liv. Forgjengeligheten vi alle deler. Kristian Kaupang skriver norsk visepop med ei melankolsk slagside. Kristian henter inspirasjon fra lokale helter som Louis Jacoby via Ole Paus, Odd Nordstoga og Nick Drake.

Sangene «Eika i hagen» og «De gule blokkene og bowlinga» har rotert på NRK P1 Vestfold, og «Så nære» ble nominert til delfinalen i Bandwagon Norge 2015. I år har Kristian sluppet flere enkeltlåter digitalt og jobber med en kommende album-innspilling.

Leon Jungreuthmayer flyttet fra England til Norge i 1998 og har varmet opp for kjente og kjære artister som Thomas Dybdahl, Unni Wilhelmsen og Lars Bremnes. Leon er aktuell med to nye la°ter, "Little white lies" og "Walked in my life" i god, gammeldags tosidig singel-stil.

Foto: Kristian R. Andersen og Kirsti Toresdatter Biseth

Anbefales hvis du liker: vise, pop, folk, meningsfulle tekster

Arrangør: Kristian Kaupang