Tweet This
Back to All Events

Foajekonsert: Evergreeners - Bølgen Kulturhus Larvik

The Evergreeners – Jazzbrunch

  Det populære bandet inviterer til konsert med lune jazztoner, hvor de benytter jazzens frihet til å tolke den i sitt eget melodiøse jazz-modus.   Når det lokale bandet igjen byr på en ny runde med “ eviggrønne “ melodier, så erønsket deres, nå som før, å skape en hyggelig og uformell atmosfære med musikk publikum trives med. Evergreener`s repertoar er knyttet til et utall kjente artister og legender, alt fra “hits” til latin og jazzstandards.
Bandet har en rutinert besetning som sammen med frontvokalist Siw Anne Guttulsrud, opptrer i mange settinger og scener i Vestfold og Telemark.   Resultatet er allsidighet, solist og improvisatorisk samspill, er en krevende øvelse, men også en viktig suksessfaktor for bandet. Evergreeners på Sanden, gir garantert blide fjes og glede, levert av en gjeng som elsker å formidle «that kind of music ».  Arrangør: Evergreeners