Tweet This
Back to All Events

Olga Konkova og Tore Brunborg Cafe M / Tønsberg

- Urijazz presenterer på cafe-m:

Urijazz er svak for den strålende pianisten Olga Konkova, med lenker til Vestfold. Denne gang ble det en duokonsert – med Tore Brunborg, som var alt for lenge siden vi har hørt. Duoen spiller melodisk jazz blandet med norske og russiske folketoner, og blir en reise i et vakkert fjellandskap. Breddfull av dynamiske kontraster som flyter gjennom rolige klanglandskaper før den kaster seg nedover halsbrekkende partier. Både Olga og Tore bidrar med egne komposisjoner, men mest av alt blir musikken kollektivt komponert og improvisert. Duoen spiller akustisk denne kvelden.

Olga Konkova er utdannet innenfor både klassisk og jazz og er en av landets fineste pianister, med en rekke kritikerroste plater bak seg.

Tore Brunborg er en av våre aller fineste jazzsaksofonister, opprinnelig fra Voss. Han er kjent fra bandet Masqualero og gjennom opptredener med internasjonale stjerner som Bugge Wesseltoft, Håvard Wiik, Audun Kleive, Anders Jormin, Nils Petter Molvær, Vigleik Storaas, Mats Eilertsen, Bo Stief og Billy Cobham.

Olga Konkova – piano

Tore Brunborg - saksofoner