Tweet This
Back to All Events

If I can dream of Christmas - Nøtterøy Kulturhus

Ted Torres synger Elvis's jule- og gospelsanger med kor og orkester

 I mai holdt han et forrykende show på Nøtterøy Kulturhus, november er den amerikanske Elvis-performeren tilbake.

Velkommen til If I Can Dream of Christmas; en unik konsertopplevelse med Ted Torres fra Orlando, USA. Han synger fra Elvis Presleys mangfoldige repertoar av gospel- og julesanger, og med seg har Ted Torres dyktige musikere og lokale kor.

– Gospel music is the purest thing there is on this earth, sa Elvis Presley en gang. Elvis vokste opp i sørstatene i USA, nærmere bestemt Tupelo, Mississippi, og ble tidlig inspirert og influert av gospelmusikken. Han tok med seg inspirasjonen da familien flyttet til Memphis, der han også tok inn over seg de svartes soul og blues musikk. Blandingen av dette ble til "The King of rock´n roll", og en artist verden aldri har sett maken til.

Elvis elsket å synge gospel- og spirituelle julesanger rundt pianoet på Graceland med familie og venner ved juletider. Sammen med Ted Torres og et flott band med lokale kor, får vi oppleve en uvanlig julekonsert med alle de kjente gospel- og julesangene fra Elvis; fra How Great Thou Art, Peace In The Valley, I Believe og Crying In The Chapel til juleklassikere som Silent Night, Blue Christmas og Marry Christmas Baby.

Ted Torres har opptrådt flere ganger i Norge, senest i mai i år da han fikk strålende omtaler etter flere konserter og opptredener, blant annet i TV2. Dette blir en annerledes julekonsert du ikke bør gå glipp av. Velkommen.

Konserten varer i ca. 90. minutter.