Tweet This
Back to All Events

Smaken av Champagne Bølgen Kulturhus Larvik

Smaken av Champagne 

  I Champagne finnes det ca. 325 landsbyer som produserer champagne. I løpet av kvelden vil vi smake oss igjennom tre landsbyer; Cramant (grand cru ) Cuis (premier cru ) og le Breuil (premier cru ).    Foredraget vil fokuserer på hva som er karakteristisk med duft og smak i de tre ulike landsbyene. Vi vil også få høre om «Personal Vintage» hvor man er med på reisen fra de første utvelgelsene av vinmark og druer, frem til en ferdig og personlig champagne .   Turoperatøren Transprovence, vil i tillegg fortelle om sine populære sykkel – og vinturer. Her vil det bli mange gode tips til en innholdsrik  langhelgtur i Champagne!   Anbefales hvis du liker: foredrag, smak, kultur   Arrangør: Bølgen Kulturhus