Tweet This
Back to All Events

Vikingsmeden - forestilling nr. 2 - Tønsberg bibliotek

Faktastisk er en vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år der vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops - lytt, lær og delta!

Visste du at under gulvet på biblioteket lå det en vikingsmed begravet? Lær mer om vikinggravene som gjemmer seg under flisene i underetasjen. Smeden gjenoppstår fra båtgraven og forteller sin historie. Urmusikkgruppen Folket Bortafor Nordavinden spiller. Etter å ha hørt smedens historie går vi ned til Lindahlplan, og der vil smedlauget i Oseberg Båtlag lære deg å smi. Bli med på en tur tilbake til den dramatiske vikingtiden!

Kun 30 barn per forestilling, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan hentes på biblioteket fra mandag 8. august.

Foto: Arkikon

Sted : Underetasjen
Kontakt : Britt Sanne, e-post: britt@tnb.no, telefon: 33 35 49 29