Tweet This
Back to All Events

Oslo Ess på Glassmagsinet - Bar Glassmagasinet


Billetter kjøpes på ticketko 370,- ink bill avgift
Aldersgrense 20 år
Konsertstart: 23.00
Oppvarming Baby Dynamite: 22.00

De er tilbake!
Oslo Ess elsker Horten og Horten elsker Oslo Ess. Her snakker vi om Norges mest hardtarbeidende rockeband, de leverer til gangs, høster gode terningkast og er et av landets mest turnerende band. Kick-ass rett og slett. Her er det mange som ikke vil få billett. Det er nemlig kun 150 billetter som legges ut for salg. Kjøp billett i dag!

Baby Dynamite er et ungt og uforskammet rock’n’roll-band fra Horten og Moss med røtter i band som Nikki & The Corvettes, The Runaways og The Donnas-tradisjonen, med The Ramones og The Dictators på bilstereoen! 70-talls punk’n’roll med snotty bratitude og en altfor påtrengende stank av tyggegummi og lipgloss!