Tweet This
Back to All Events

Lunsjkonsert (MiSKs kirkefestdager 2016) - Sandefjord kirke

MiSK inviterer til gratis formiddagskonsert med «familien Nystad»

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 02.11.2016
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt


Under MiSKs kirkefestdager har vi gleden av å invitere til lunsjkonserter i alle festivalukene, onsdag kl. 1200. Dette er varierte og flotte gratiskonserter av ca. 45 minutters varighet. Det tas opp kollekt ved utgangen. 

Temaet for høstens kirkefestdager er «relasjoner». I denne formiddagskonserten får vi rikelig av nettopp dette; relasjoner. Konserten holdes nemlig av fire medlemmer av Nystad-familien fra Sandefjord, som alle har sitt utspring i korpsmiljøet og Sande og Mosserød Skolekorps. Nystad-familien er etterkommere etter to musikkslekter som begge har preget Sandefjords musikkliv i generasjoner; slektene Hansen Stub og Haugberg.

Det er brødrene Øyvind Nystad og Hans Christian Nystad, og deres respektive barn/ungdommer Daniel Nystad (15) og Mina Nystad (16), som skal stå for innholdet i konserten denne gang. Svein Rustad deltar som akkompagnatør.
Vi får høre musikantene hver for seg og i ulike kombinasjoner med ulike instrumenter. Musikken vil spenne fra klassisk til pop og jazz. Noe av musikken vil være komponert eller arrangert av ungdommene selv.