Tweet This
Back to All Events

Mer enn ti tommelvotter - familieforestilling - Tønsberg bibliotek

Kattas Figurteater Ensemble har laget en nyinnstudering av forestillingen Mer enn ti tommelvotter og andre varme vanter. Her møter publikum Tanta til Beate og bamsen hennes, Bjørnen Obstfelder. De bor i det lille høye gule huset som ligger på den andre siden av gata. Der sitter hun og samler på ord: På gamle og nye ord, på rare ord og fine ord og på sjeldne ord. For slike ord kan bli til dikt og rim og regler som hun kan gi videre til publikum. Og ordene finnes i dikt av William Shakespeare, Sigbjørn Obstfelder, André Bjerke, Ragnar Hovland, Roald Dahl, Arild Nyquist og mange andre. Diktene blir til små opptrinn med dukker som kommer flygende ut av tantas store frakk. Overraskelsene tar ingen ende før forestillingen er nødt til å slutte.

Forestillingen spilles av figurspiller Anne Helgesen. Les mer om Kattas Figurteater Ensemble her.

Begrenset antallt billetter kr 50 per person kan forhåndskjøpes i skranken helt fram til forestillingsstart. Fra 3 år.

Foto: Espen Winther

 

Sted : Ruinene
Kontakt : Aslak Larsen, telefon: 33 35 49 41, e-post: aslak@tnb.no