Tweet This
Back to All Events

NORR - DA GUDENE BREAKET - Raveien 197

Prisbelønte Absence Crew er norgesmestre i breaking – kjent fra blant annet Norske Talenter og som vinnere av Mitt dansecrew på TV2. I ekte Absence-stil har de nå skapt en ny breakeforestilling om norrøn mytologi. Her får du oppleve akrobatikk på ekstremt høyt nivå, fortryllende scenografi, spesialeffekter og kostymer du tror du bare har sett på film.

«Absence gjør norrøne guder til breakemestere i en forrykende dansekamp som imponerer (…) De gjør vanvittige krumspring, levende hjul og bevegelser raskere enn øyet kan følge. Absence danser fletten av alle og nå gjør de det som norrøne guder.» 
BA (5)

Etter forestillingen får du hilse på danserne og prøve deg på noen av krumspringene i forestillingen. Du kommer til å kjenne vikingtrommenes rytme godt på kroppen.

Abscence crew er også kjent for suksessforestillingen Askeladden På Nye Eventyr, som er blitt spilt for flere tusen skolebarn over hele Norge og vant Gullsekken 2013 for beste produksjon. I 2016 er de også aktuelle med Oldschool – En battle mot alderdommen, som får premiere under Festspillene i Bergen.

Forestillingstid: 55 minutter (ingen pause).