Tweet This
Back to All Events

HONNINGBARNA på GLASSMAGASINET 6. OKTOBER - Bar Glassmagasinet


18 års grense
Billetter kjøpes på ticketco 280,- inkluder avgift
Konsertstart 22.00

Honningbarna tilbake på Glassmagasinet

Mye har skjedd med Honningbarna siden de spilte på Glassmagasinet første gang. De har vokst seg store og fyller nå de største scenene rundt i landet, så det er særs hyggelig at de kommer til lille Glassmagasinet. 

Med et tyvetalls festivalkonserter denne sommeren er Honningbarna uten tvil årets norske festivalvinnere. Folkemassene har tårnet seg opp på scenene de har spilt, og tilbakemeldingene har vært overveldende på hver eneste plass. I vår var Honningbarna på alles lepper. Etter denne sommeren vet alle hvem de er, hva de står for og at de leverer ett av de råeste liveshowene i landet.

Det er fordi Honningbarna er et rockeband som faktisk tør å mene noe! Fra et opprørsk ungdomsperspektiv stapper de låtene sine med skarpe og treffsikre skjenneprekener om det uforståelige voksensamfunnet. De setter fingeren på vestlig dobbeltmoral, statslederes feighet, de rike og mektiges løgn og bedrag, bekvemmelighetsapatiet, profitørers svikefulle krigføring og mye mer. Og de leverer det med en energi og raseri som kun sinte tenåringer kan.

Vi ses på Glassmagasine