Tweet This
Back to All Events

Klokkespillkonsert - MiSKs kirkefestdager 2016 - Sandefjord Kirke


Opplev toner fra kirkens nye klokkespill med den danske klokkenisten Ann-Kirstine Christiansen.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke, kirkebakken
Dato: 30.10.2016
Tid: 12:30
Billetter: Gratis


Det er en historisk begivenhet for Sandefjord by lørdag 29.10 da byens klokkespill fra 1931 gjenoppstår i ny prakt. Det gamle klokkespillet med 25 klokker er utvidet til et fire-oktavers instrument på 49 klokker, et instrument av høyeste internasjonale standard. Etter søndagens festivalgudstjeneste kan klokkespillet igjen oppleves fra kirkebakken.

Konsert på kirkens nye klokkespill, og elever fra Sandefjord kulturskole får anledning til å møte musikerne i «Edvard Munch Ensemble» som har konsert senere samme dag. En inspirerende tur opp til klokkespillet inngår også.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke, kirkebakken
Dato: 05.11.2016
Tid: 13:00
Billetter: Gratis


Det er en historisk begivenhet for Sandefjord by lørdag 29.10 da byens klokkespill fra 1931 gjenoppstår i ny prakt. Det gamle klokkespillet med 25 klokker er utvidet til et fire-oktavers instrument på 49 klokker, et instrument av høyeste internasjonale standard.

Denne tirsdags ettermiddagen kan du igjen oppleve lyden fra det nye instrumentet i kirketårnet.

Klokkenist Arnfinn Nedland spiller (på bildet spiller han på det gamle klokkespillet).