Tweet This
Back to All Events

Duruflés "Rekviem" - MiSKs kirkefestdager 2016 - Sandefjord Kirke

Ved denne konserten framføres et av kirkemusikkhistoriens aller vakreste verker.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 30.10.2016
Tid: 19:00
Billetter: kr 250. Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700 el. www.billettluka.no.


De som har opplevd Maurice Duruflés rekviem går aldri uberørt hjem. Verket er en ubeskrivelig opplevelse av skjønne musikalske klanger båret fram av solister, kor og orgel. To av våre fremste operasangere, Hege Høisæter, mezzosopran, og Magne Fremmerlid, bass, som fram til denne sommeren har vært solister ved Den Norske Opera & Ballett, har solopartiene, Terje Winge fra Norges musikkhøgskole ivaretar det storslagne orgelpartiet, og Sandefjord kammerkor tar hånd om den vakre korsatsen, alt under ledelse av Svein Rustad.

Ved denne oppførelsen bidrar fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad på den visuelle siden med egne fotografier inspirert av festivalens tema «Relasjoner». Musikk og bilder – i en vakker tilrettelagt kirke – danner innholdet for denne kvelden. 

Som en innledning til opplevelsen av Duruflés rekviem synger solistene arier og duetter fra sin tid ved Nasjonaloperaen.