Tweet This
Back to All Events

Eva Weel Skram - Nøtterøy Kulturhus

Eva Weel Skram utgjør sammen med Thomas Stenersen bandet Eva & The Heartmaker. Denne kvelden spiller de som akustisk duo, noe som gir publikum en unik sjanse til å oppleve Eva fra en mer intim side enn man gjerne er vant til.

2016 blir året hvor alt skjer fort. Nytt album er på trappene og Eva gjestet årets sesong av Hver gang vi møtes. Aftenposten har utropt Eva & The Heartmaker som "et av de store eksportpotensialene" i deres begeistrede anmeldelse av bandets kritikerroste fjerde album "Traces of You". De har for lengst etablert seg som en av Norges mest suksessfulle popgrupper, og har en egen evne til å produsere hits som få andre. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva & The Heartmaker leverer varene fra scenen.

Med slående popperler som «Mr. Tokyo», «Signals», «Gone in a flash», «Traces of you», «Joanna», "Calling You" og " Told You" som alle har dominerte radiolistene, har Eva & The Heartmaker mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere. God stemning er garantert!

Konserten er en del av pakken "Sjefens Fristelse". Les mer om sjefens fristelse her.