Tweet This
Back to All Events

Snus! Smak! Nyt! - Nøtterøy Kulturhus

 Nyter du vin, men synes det er vanskelig å sette ord på hva du liker, og hvorfor?

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist. Nå kommer hun til Nøtterøy Kulturhus for å gjøre deg til en bedre vinsmaker på bare en kveld. Hun loser oss gjennom noen av verdens viktigste druer og vinstiler på en humoristisk og lærerik måte.

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes "Vinskolen" når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok, "Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky" som ble nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren "Bobler! Smaken av fest". Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.