Tweet This
Back to All Events

Zook og småkork - Bølgen Kulturhus Larvik

Zook og småKORK

- en kammerkonsert for barn   I forbindelse med det internasjonale arrangementet YAM Session som inntar Larvik 25.-27. oktober, inviterer Marked for Musikk barn og foreldre til gratis konsert med Zook og småKORK. Det er fiolinist i KORK, Maren Elle, som sørger for kammerkonserten. Hun har slått seg sammen med Zook (spilt av Thomas Hildebrand), som er kjent fra både Kometkameratene og fra Kash og Zook på NRK Super. Zook vil gjerne oppleve musikken sammen med alle barna. Hva er egentlig kammermusikk for noe rart? Er det fint, rart, tøft, trist, morsomt, skummelt? Kanskje alt mulig på én gang? Bli med Zook og Maren i jakten på kammermusikken! Uten å avsløre for mye kan vi si at jakten tar oss med på musikalske fantasireiser- i tid, under vann, til skogs og  til lands. Programmet spenner fra Haydn til Louis Armstrong, arrangert orkestermusikk, franske stryketrioer og en urframføring av Lene Grenager!   Konserten passer for barn fra 3 år, og for alle som har bevart barnet i seg.    Medvirkende: ZOOK (THOMAS HILDEBRAND) MAREN ELLE, FIOLIN NORA TAKSDAL, BRATSJ – MARIUS FLATBY, KONTRABASS SEBASTIAAN MOLENAAR, SLAGVERK   Idè, manus, regi: MAREN ELLE & THOMAS HILDEBRAND Instruksjon: ATLE KNUTSEN   Passer for 4 år og oppover   Arrangør: Bølgen Kulturhus & Marked for Musikk