Tweet This
Back to All Events

"Come in from the cold" - en konsert med Julie Støp Husby - Draaben Bar

«COME IN FROM THE COLD»

- en guide til livet, med Jan Eggum og Joni Mitchell

Alle mennesker har to grunnleggende, basale ting til felles: vi blir alle født, og så skal vi alle en eller annen gang dø. Midt i mellom de to punktene utspiller livet seg, og det er nettopp dét store rommet Julie Støp Husby synes er så abnormt skummelt. Julie er kanskje unaturlig redd for det aller meste, egentlig; i hvert fall for de tingene som de fleste mennesker tilsynelatende finner helt naturlig. Eller, er vi alle egentlig like redde? 

Come in from the cold er en konsertforestilling som, gjennom låtene til Joni Mitchell og Jan Eggum, utforsker nettopp dette. Sammen med pianist og arrangør Simon Revholt gir Husby de klassiske låtene til Eggum og Mitchell ny, musikalsk drakt og kobler de to artistenes materiale opp mot hverandre på uventede måter. Med seg har de Morten Michelsen på blås og Jo Skaansar på bass, og alle er så flinke musikere at Julie nesten rødmer bare av å tenke på det.
Liker du viser ? Kom, dette passer for deg ! 
Liker du ikke viser ? Kom, dette passer for deg også ! 

CC 200