Tweet This
Back to All Events

HEIA FLÅKLYPA! - Nøtterøy Kulturhus

Dra meg baklengs inn i teatret! Endelig blir det teater av Solan, Ludvig og Reodor Felgens verden! Førsteklasses familieunderholdning - både for gamle Flåklypa-fans og nye tilhengere.

Den tradisjonelle melkespannkastekonkurransen nærmer seg, og alle i Flåklypa er sikre på at deres representant Emanuel Desperados går av med seieren. Men det går skumle rykter om at en sterk konkurrent fra Oslo nærmer seg bygda. Samtidig står det gode gamle meieriet i fare for å bli solgt til storkapitalen. Desperados får dessuten tilbud om å kaste for konkurrenten. Her er det noen som ikke har rent mel i posen. Hvem står bak? Hvordan har de tenkt å røve til seg seieren? Og hva i all verden skal Solan og Ludvig gjøre for å forhindre katastrofen?

Med en herlig historie og mye sang og musikk, skal Kjell Aukrusts kjente og kjære skikkelser få liv på scenen. Aukrust har fanget den norske folkesjelen, sies det, og nå skal Riksteatret fange det norske folk. Endelig skal det avgjøres hvem som er best, Flåklypa eller Oslo!

Etter forestillingen kan du hilse på karakterene i Flåklypa.

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Passer for barn fra 5 år.

På scenen
Simon Andersen, Nils Johnson, Ingolf Karinen, Daniel Karlsson, Peter Brandt Kippersund, Kikki Stormo og Frank Ole Sætrang.

Team
Basert på Kjell Aukrusts bøker. Manus: Gorm Jenseg. Regissør: Lars Erik Holter. Scenograf: Dordi Strøm. Kostymedesigner: Ingrid Nylander. Komponist: Marius Podolski. Lysdesigner: Arne Lindberget. Videodesigner: Åsmund Bøe. Dramaturg: Tine Thomassen.

Urpremiere 29. september på Riksteatret i Nydalen.

En Riksteaterproduksjon i samarbeid med Nationaltheatret. Spilles på Nationaltheatret fra juni 2017.