Tweet This
Back to All Events

Chat Noirs skygger - Bølgen Kulturhus Larvik

Chat Noirs skygger

  Sangartisten og komikeren Hilde Louise Asbjørnsen har inngått samarbeid med Kattas Figurteater fra Tønsberg og Marinemusikken i Horten. Resultatet er en feiende flott nyskapning: en «musikk-skygge-teaterforestilling»! Hovedpersonen i oppsetningen er Bokken Lasson, en Norges første og største grammofonartiser, Bokken Lasson. Publikum får oppleve artistens tre kardianlsorger: kjælighetssorg, karrieresorg og pengesorg. Men de får også være med når Bokken Lasson grunnlegger kabareten Chat Noir i Kristiania og blir hele landets stjerne med sanger som «Hovedø'n» og «Neste dag sto hun like fornøyet».   Hjemmeside: www.kattas.no   Anbefales hvis du liker: dramatiske, morsomme og melodiøse sanger.   Arrangør:Kattas Figurteater Ensemble