Tweet This
Back to All Events

Ingrid Andsnes pianokonsert - Stallen Galleri & Cafe

Ingrid Andsnes - Stemninger av Ravel, Shumann og Grieg

Stallen klassisk har gleden av å presentere en av Norges fremste pianister, Ingrid Andsnes. Ingrid har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser og hadde sin New York debut i 2015 i selveste Carnegie Hall. Hun har samarbeidet med noen av Norges fremste musikere som for eksempel Solveig Kringelborn, Arve Tellefsen, Håvard Gimse og Det Norske Solistkor. 

På konserten i Stallen spiller Ingrid musikk av Ravel, Shumann og Grieg. 
Ravels soloverk, Miroirs og Griegs Stemninger er skrevet på akkurat samme tid. De er bygd opp på samme måte, med titler og tema som gjenspeiler forholdet mellom musikk og inntrykk, og ikke minst fascinasjonen for folkemusikk hos begge.

Stallen byr på en helaften med vakker musikk og herlig mat. Billetten inkluderer Stallens deilige tapasbuffet som serverers før konserten.