Tweet This
Back to All Events

Fra kokegrop til kokebok - mattradisjoner gjennom 1000 år - Midgard historisk senter

Midgard historisk senter har gått sammen med lokale matprodusenter- og entusiaster for å presentere en
vandring gjennom norsk mathistorie.

På matdagen får du oppleve ulike typer mat fra forskjellige tidsepoker, med informasjon og formidling om hva man har spist i Norge de siste 1000 – 1500 årene, matproduksjon og tilberedning.

Det vil også være forskjellige aktiviteter publikum kan prøve seg på: Tørrfiskbanking, kornkverning, brødbaking, og det vil også bli demonstrasjoner av historisk matlaging, m.m.


Det vil være mulig å kjøpe produkter fra produsentene, og det vil også være smaksprøver til publikum.

Velkommen til en historisk matdag på Midgard!

Tid: Søndag 23. oktober kl. 12.00 – 16.00

Billettpris: voksne 110,- barn 80,- familie 250,-