Tweet This
Back to All Events

Poesiparken: Buicken - Bølgen Kulturhus Larvik

Poesiparkens venner: BUICKEN 

  Med Lars Saabye Christensen, Stian Carstensen, Amund Maarud og Tom Stalsberg   Prosjektet Buicken startet ved at forfatter Lars Saabye Christensen, forfatter og journalist Tom Stalsberg og fotograf Lars Bones reiser til USA på reportasje for Dagbladet Magasinet og kommer hjem med et overskudd av ord, bakrus, setninger, dårlig råd og stemninger.    En vinterdag tar forfatterne med seg tekstene i studio, og sammen med de vel så prisvinnende multimusikerne, Knut Reiersrud og Stian Carstensen, improviserer de fram en helt unik lydbok – preget av nærvær og kreativitet: «Men Buicken står der fremdeles»(Lydbokforlaget - 2010).    Saabye, Stalsberg og Bones har i tillegg utgitt to bøker sammen. I stedet for å la det stoppe med bok- og lydbokutgivelse ønsket Buicken-gjengen å ta prosjektet ut på veien.   Tekstene og melodiene som fremføres er hentet fra disse verkene, pluss ting som skrives underveis og i farta. Med oss denne kvelden har vi, i tillegg til Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg, musikerne Stian Carstensen (trekkspill / banjo) og Ola Kvernberg (fiolin).  Anbefales hvis du liker: musikk, poesi, lyrikk Arrangør:Poesiparkens Venner, Poesibyen Larvik og Bølgen Kulturhus