Tweet This
Back to All Events

Professor Bestemor forsker på lyden av mat! - Tønsberg bibliotek

Faktastisk er en vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år der vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops - lytt, lær og delta!

Professor Bestemor har forsket mye på smaken og lukten av mat, men kan man høre den? Kom og bli med på hennes lydige forskingslaboratorium og finn ut om maten lyder godt, eller ikke. Professoren lover mye undring og humor! Les mer om Professor Bestemor her.

Kun 50 barn, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan hentes på biblioteket fra mandag 8. august.

Foto: Inger Johanne Ektvedt

Sted : Nettverkstedet
Kontakt : Britt Sanne, e-post: britt@tnb.no, telefon: 33 35 49 29