Tweet This
Back to All Events

Inspirasjonsdagen 2016 - Lykkefellen - KNUT, Storgata 15, Horten

"Lykkefellen - ta øyeblikket og livet tilbake"

Velkommen til en kursdag med inspirasjon og mentalt påfyll for stressmestring og økt tilstedeværelse i eget liv. Denne dagen vil lære deg å takle livets naturlige opp og nedturer og vanskelige tanker og følelser. 

Viggo selv sier du vil lære:

- Hvis jeg ikke kan kontrollere mine egne taker og følelser, hvordan skal jeg forholde meg til dem da?

- Hvordan du effektivt mestrer stress, frykt og bekymring

- Slutt å overleve, begynn å leve. Nå!

Arrangementet består av foredrag ved Viggo Johansen og sang ved Hege Bålsrød.

Det blir servering av fingermat.

Viggo Johansen har hovedfag i filosofi samt videreutdanning innen kognitiv terapi. Han har 24 års erfaring med mindfulness-meditasjon. 4 av disse årene levde han som buddhistmunk. Viggo Johansen har skrevet bøkene "Indre stillhet - Å leve mindfulness", Arneberg Forlag 2013 og "Stille vitne: mindfulness-meditasjon", Arneberg Forlag 2015.

Hege Bålsrød er visesanger med sterk formidlingsevne og har høstet mange lovord for tolkninger av egne og andres viser. Hege Bålsrød har 3 utgivelser bak seg, «EP» fra 2003 med Visepopbandet «På Balkongen», «Det Syng» med Olav Mosdøl 2011 og soloalbumet «Blikk» fra 2014.

Eventuelt overskudd blir fordelt mellom Blå Kors, Horten og Frivilligsentralen,Horten.

Velkommen til Horten, kun 1 time fra Oslo.