Tweet This
Back to All Events

Bernhoft & The Fashion Bruises - Bølgen Kulturhus Larvik

BERNHOFT & THE FASHION BRUISES

Ståkonsert i storsal!

Gjør deg klar for en eksklusiv konsert med en av landets aller største artister – med fullt band! To år etter det Grammy-nominerte albumet «Islander», er Jarle Bernhoft igjen aktuell med EP-en «Stop/Shutup/Shout it out» og til Bølgen tar han med seg et stjernelag av musikere. 

Bernhoft debuterte som soloartist i 2008 med «Ceramik City Chronicles», og fulgte opp med «Solidarity Breaks» i 2011 – en utgivelse som bekreftet Bernhofts posisjon som en av landets aller fremste artister. Han fylte Oslo Spektrum til randen og headlinet de aller fleste norske festivalene i kjølvannet av dette albumet. I tillegg vant han prisene «Årets Spellemann» og «Beste mannlige artist» under Spellemannprisen 2011. Så ventet vi i tre lange år på tredjeplaten «Islander», og Bernhoft leverte igjen. Albumet fikk pull pott i GAFFA, en femmer i Dagsavisen, toppet VG-lista, og som ikke det var nok ble den Grammy-nominert! 

Siden det definitive gjennombruddet med «Solidarity Breaks» i 2011, har Bernhoft opptrådt på bl.a     Nobelpriskonserten og Ellen DeGeneres Show, gjort flere utsolgte turneer, og høstet strålende konsertkritikker i Norge og utlandet. 

Fenomenet Bernhoft er en artist som må oppleves live, og nå er det endelig mulig å se han med fullt band igjen:

Jarle Bernhoft-Sjødin - gitar / vokal m.m. 

Måns Mernsten - tangenter / kor 

Hedvig M. Thomassen - gitar / kor 

Vemund Stavnes - bass / kor 

Fredrik Wallumrød - trommer / kor

Supportband for kvelden er ROHEY.  De har en forkjærlighet for posete grooves, slikke akkorder og vokal med ekte soul!

Rohey Taalah: Vocal 

Ivan Blomqvist: Keys 

Kristian B. Jacobsen: Bass

Henrik Lødøen: Drums

De fire bandmedlemmene i ROHEY møttes på Jazzlinja i Trondheim, hvor de oppdaget at de alle hadde en forkjærlighet for posete grooves, slikke akkorder og vokal med ekte soul! Musikken er en blanding av jazz, soul og r&b med både originale låter, arrangementer av jazz-standarder og pop-låter. Med den emininte sangeren Rohey Taalah i spissen er bandet klare for å dra folket inn i sin unike soul-boble. 

Bandet har i 2014 vært å se på blant annet Dokkhuset i Trondheim, Oslo Jazzfestival og Dølajazz i Lillehammer, hvor de har slått an som publikumsfavoritter!

 

www.bernhoft.org

Ved kjøp av billetter vil du finne betegnelsen prissone A og B som vil si:
Prissone A : Unummerert billett til Parkett(aldersgrense 18år)
Prissone B : Unummerert billett til Galleri(fri alder)

Anbefales hvis du liker: jazz, pop, funk, 

Arrangør: Bølgen Kulturhus

 


Supportband ROHEY