Tweet This
Back to All Events

Konsert med Trond Trudvang - Draaben Bar

Nordnorsk dialekt, humor, varme, og nydelig musikk. Etter mye radiospilling har mange av Trond Trudvang sine låter blitt «nasjonale» og spillejobbene popper opp over hele landet. Med sin deltagelse på «GitKamFest 2015» lagret et godt sted i hjertet besøker han igjen Sandefjord… og Draaben Bar! 
Trond har gitt ut tre album, Trond Trudvang i 2010, Gode sko i 2012 og Sola i ryggen i september 2015. Han var også med på hyllesten Nære deg, et album med sanger av Finn Kalvik som ble utgitt i november 2015.
Fra utgivelsene har han hatt radiolisting på 4 låter i NRK P1 i til sammen 50 uker.
• «Lisa, Lisa (Ekspeditrisa)» 
• «Houston vi har et problem» 
• «Gråværstur» 
• «Ingenting e farlig». 
Siden første plateutgivelse i 2010 har Trond reist mye og opparbeidet seg et godt rykte på det musikalske. Han har blitt en dreven entertainer også på det som serveres mellom sangene. Denne kvelden er det hovedsakelig materiale fra den nye plata som presenteres, men radiohitsene fra de tidligere utgivelsene er naturligvis med. Om han er alene på scenen har han jo likevel med seg et lite kobbel av folk i de sangene…. Eksempelvis ho Lisa, Lisa – ekspeditrisa… og astronauten med hjemlengsel i Houston vi har et problem, for ikke å glemme de raringene som løper halvnakne rundt i Gråværstur.
Velkommen! 
CC 150

Later Event: October 14
Sigvart Dagsland - Publicom Scene