Tweet This
Back to All Events

Maria Mena - Nøtterøy Kulturhus

 Hele Norges Maria Mena trer endelig frem fra stillheten med sitt syvende studioalbum ”Growing Pains”. Maria har vært på kulturhuset flere ganger, og med sin nydelige stemme trekker hun alltid fulle hus. Vi gleder oss til gjensyn med henne!

I 2002 ble man først kjent med den unge Maria Mena, da hun som 16-åring hadde sitt gjennombrudd med ”My Lullaby”. Det tok ikke lang tid før den unge jenta befestet posisjonen sin som en av Nordens mest suksessfulle artister med låter som ”You Are The Only One”, ”Just hold Me”, ”All This Time” og ”Fuck You”. Julelåta ”Home For Christmas” har også etablert seg som en moderne klassiker i Norge, og er hennes mestselgende låt i Norge noensinne.

2016 er et viktig år for Maria Mena ettersom det markerer 15 år siden hun fikk platekontrakt og som artist. På de snart 15 årene har det skjedd mye, og Maria har tatt med seg sitt verdensomspennende publikum på reisen sin. Mena har figurert høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, turnert i store deler av verden, samt at hun har vunnet både Spellemannspris og Edvard Grieg-prisen.

Earlier Event: October 12
Mat i vikingtid - Midgard historisk senter
Later Event: October 12
Moddi - Bølgen Kulturhus Larvik