Tweet This
Back to All Events

Linked / One Theme on a Beautiful Thing - Bølgen Kulturhus Larvik

Linked / One Theme On A Beautiful Thing

LINKED: To individer møtes – kobles sammen. De er bundet til hverandre både fysisk og psykisk. Sammen opplever de en verden som er fremmed og velkjent på samme tid. Er de fanget i tilhørigheten? LINKED utforsker det å være tilknyttet og å tilhøre. Det å være to, men likevel alene. LINKED er en duett av og med Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby. Etter flere år i hendene på andre koreografer ønsker Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby å forme sitt eget utrykk. Duetten LINKED er deres første koreografiske verk.   ONE THEME ON A BEAUTIFUL THING: «I saw grief drinking a cup of sorrow and called out, "It tastes sweet, does it not?" "You've caught me," grief answered, "and you've ruined my business, how can I sell sorrow when you know it's a blessing?» JALALUDDIN RUMI. One theme on a beautiful thing er en soloforestilling koreografert og skapt av Christopher Arouni, for og med Jon Filip Fahlstrøm. Forestillingen spør seg hvordan et menneske kan anvende sorgprosesser som noe funksjonelt. Gjennom å skape et soloritual i form av spesifikke handlinger og bevegelser, vil forestillingen forsøke å gjøre sorgprosesser til et verktøy, isteden for en tilstand. Christopher Arouni har virket som freelance koreograf siden 2005 og koreografert bestillingsverk for b.la. Carte Blanche, Oslo Danse Ensemble, Skånes Danseteater, Bærum Kulturhus og Haugesund Teater.   Foto: Erika Hebbert   Anbefales hvis du liker: dans, kunst, scenekunst   Arrangør: Bølgen Kulturhus