Tweet This
Back to All Events

Nyttårskonsert jr. - Bølgen Kulturhus i Larvik

NYTTÅRSKONSERTEN jr.

Nanset skolekorps med gjester

Nanset skolekorps inviterer til juniorutgaven av Nyttårskonserten! Konferansier er Margrethe Røed, kjent fra NRK barne- og ungdomsprogrammer og MGP jr. Vi vil ønske et Godt Nytt År med et utvalg av kulturaktivitetene for ungdom Larvik har å by på. Blant gjestene våre vil dere få høre og se Nanset TenSing, Larvik Barne- og ungdomsteater og dansere fra Studio Nille. Ellen Aabol fra Moss, finalist i MGP jr 2015, er sangsolist. Musikken vil være variert, og publikum får høre alt fra kjent popmusikk, virtuose solister fra egne rekker til musikk fra kjente Pixar-filmer som Toy Story, Cars etc. Ungdommer og voksne i alle aldre er hjertelig velkommen!

Anbefales hvis du liker: pop, solist, variert musikk

Arrangør: Nanset skolekorps