Tweet This
Back to All Events

Konsert med Hellbillies - Munchparken, Åsgårdstrand

Fredag 5. juni kl. 20:00 - Hellbillies - Munchparken, Åsgårdstrand

Pris: 450,-
Billetter kan kjøpes via Billettservice HER.

For mer info, se Facebook-arrangementet HER. 

Info fra arrangør: 

Siden 1990 har Hellbillies underholdt publikum i hver lille krok i Norge. De har gjennomført over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger både fra kritikere og publikum. 29. mai starter bandet sommeren med konsert på Tokestua i Drangedal, og turnerer Norge rundt før de avslutter på Byfesten i Kristiansund den 29. august. 

Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen er Hellbillies kanskje Norges beste live-band, med en energi og rutine få forunt.

Earlier Event: June 5
Rich Harper - Blues - Larvik