Tweet This
Back to All Events

Jazzkafe med Golden Power Jazzband - Tønsberg

Lørdag 20. juni 13:30

Jazzcafé: Golden Power Jazzband

STED: Quality Hotel Oseberg, Tønsberg

BILLETTINFORMASJON:

Medlemmer kr.40,- / ikke medlemmer kr.100,- / ungdom under 25 år gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Knut Torgersruud, klarinett, Lars Erik Furu, piano, Lars Mollerup, trommer, Kjell G. Pedersen, trompet, Holm Birger Holmsen, trombone, Olav Dag Hegna, gitar/banjo, Ulf Brudevoll, kornett, Kjell Amundsen, tuba.

GOLDEN POWER JAZZBAND
Bandet ble etablert i 1992 og navnet var gitt ved at en i startrekken kom fra Hurumlandet, hvor den fordums, «eksklusive» Hurum-«Champagnen Golden Power» ble brygget. Vi er dessuten er velsignet med en skinnende, gylden og kraftfylt messingtuba i vår midte.

Vi har etter hvert fått bra dreis på både band og blå toner og setter vår ære i at det skal swinge slik at tilhørere vanskelig klarer å holde føtter og hender i ro! Musikkstilen er New Orleans inspirert med mange udødelige melodier fra jazzens storhetstid. Godt humør og musikkglede ble bandets hovedingrediens, derfor kaller vi musikken vår for gladjazz.
Engasjementene har vært og er mange og varierte; dansefester, jazzklubbspillinger, bryllup, fødselsdager, gateparader i tillegg til turné i England, Spania og ikke minst i vårt eget land.