Tweet This
Back to All Events

Konsert: Heine Totland, Sandefjord Storband og Silje Nergaard

Fredag 19. juni kl. 21:00

Konsert: Heine Totland, Sandefjord Storband og Silje Nergaard

STED: Scandic Park Sandefjord

Info fra arrangør: 

Cafékonsert med Heine Totland, Sandefjord Storband og Silje Nergaard - Fredag 19. juni kl. 20:00 - Scandic Park Sandefjord/Bankettsalen

Etter de siste års suksess på Park, så gjentas den strålende konserten, og vi kan love at dette blir en kveld med full fart på scenen. 

Konsertkameratene har invitert den meget allsidige og dyktige vokalisten og artisten Heine Totland til Park Hotel i Sandefjord. Sammen med Sandefjord Storband legges det opp til en "groovy" og "feelgood" konsert fredag 19. juni.

Heine Totland og Sandefjord Storband har samarbeidet en rekke ganger tidligere med stor stemning hos publikum og Konsertkameratene er veldig godt fornøyd med å kunne samarbeide med disse dyktige musikerne. Denne gang blir også Silje Nergaard med på konserten.

Totland har klassisk utdannelse og er en bevandret og beundret artist med blant annet roller i "Mamma Mia", "Jesus Christ Superstar", "Les Miserables". Han har også turnert mye i Norge, deltatt i Melodi Grand Prix og gitt ut flere plater.

Konserten finner sted i Bankettsalen på Scandic Park Sandefjord og det skal spilles mye kjent musikk fra storbandrepertoaret som f.eks. Sinatra og Michael Buble, men også kjente ting fra Queen, Coldplay etc. Alt for en topp konsert med en sanger av verdensklasse og et veltrimmet storband.

Mer informasjon på www.konsertkameratene.no
og www.fb.com/konsertkameratene

Unummererte plasser, bord kan bestilles via post@konsertkameratene.no
21.00 (dørene åpner kl 20.00).
400,- + bill.avgift.

Billetter kjøpes på Hjertnes Billettservice, tlf. 33 41 67 00 (dagtid man.-fre.), 33 41 67 60 (hver dag e.kl. 15:30), Turistkontoret, Narvesen eller internett HER.