Tweet This
Back to All Events

Champagne & Mat - Sukke Gård i Re

CHAMPAGNE & MAT
- EN REISE I SMAKSOPPLEVELSER LØRDAG 13. JUNI KL. 18:00


Kveldens hovedgjest er Champagne! De fleste kjenner til champagner som kommer fra de store husene, Moet & Chandon, Louis Roederer, Veuve Clicot etc. Det som er mindre kjent, er de såkalte co-operativene; lokale druedyrkere som har slått seg sammen om en felles produksjonsenhet. Co-operativene kommer litt i skyggen av de store champagnehusene, men titter vi nærmere på de, vil vi finne høyverdige champagner, - ofte til svært fordelaktige priser. Selv om Vinmonopolet er dyktige til å ta inn småprodusenter i sitt utvalg, er det fortsatt noe ukjent mark her i Norge. Så denne kvelden vil fokuset være på champagner fra småprodusenter og co-operativer. 

Vi skal teste champagner fra 5 forskjellige co-operativer i løpet av kvelden:
Mailly, Palmer, Paul Goerg, Pannier og Saint-Gall.
Tilsammen vil du bli servert 10 glass champagne. Som reisefølge serverer vi økologisk og lokal mat fra Vestfolds fantastiske spiskammers. 

Kveldens champagnevert er Per-Arne Gulbrandsen. Han har vært opptatt av champagne i mange år, - både geografien, historien, produksjonen, markedet og smaksopplevelsen. Per-Arne jobber som leder i Sverige for et internasjonalt selskap. Han er cand. jur fra UiO 1987, 

Denne kvelden er det mulig å bestille henting-bringing for de som bor i Re og Tønsberg. Det er også mulig å bestille overnatting i vårt, lille Bed & Breakfast. Vi tar i mot bare 20 gjester denne kvelden, så vær rask til å bestille bord og eventuelt transport. Kvelden koster 1490 kr. Transport kommer i tillegg. Påmelding.

VELKOMMEN.
For mer info sjekk www.sukkegard.no

Earlier Event: June 13
Voksenkorpsstevne i Holmestrand
Later Event: June 14
Herregårdssøndag - Larvik Museum