Tweet This
Back to All Events

Hypnoseshow - Papirhuset Teater Tønsberg

HYPNOSESHOW - Papirhuset Tønsberg 
9. mai 2015 
Klokka: 19:00

Helt nytt Hypnoseshow med to hypnosisører! Få med deg premieren!

Billetter kr 220,- for voksne, kr 110,- for studenter (gyldig studentbevis må vises i døren). Billettsalg fra 18. mars på billettservice.no, på Narvesen og 7-eleven.

Eventuelle resterende billetter selges i døren. Men når billettene først er utsolgt, er det helt fullt. Vi kan dessverre ikke reservere plasser uten forhåndskjøpte billetter.

Henry Leander Andersen og Helle D Broughton er to av Norges mest benyttede hypnotisører og starter der hvor andre hypnotisører avslutter! Kom for å SE, eller BLI showet -etter som dette er din TRANSE til å bli kvelden stjerne!

Et hypnoseshow er ikke bare underholdende, det er overraskende og fascinerende. Du kan aldri på forhånd vite hva som kommer til å skje, da de som blir hypnotisert uttrykker sin egen oppfattelse av virkeligheten. Når du ser en du kjenner godt plutselig lever ut sine skjulte sider, og fantasien deres virkelig er aktiv, kan det være vanskelig å holde latteren tilbake.

Henry og Helle har til sammen hypnotisert over 35 000 mennesker siste 10 årene, og med sine raske hypnotiske teknikker, og sin underholdende originale stil vil du garantert få deg en god latter.

Showet er bygd opp til å gi et nært samspill med publikum, samt et høyt fokus på at alle deltagere sitter igjen med en positiv opplevelse.

Info fra Billettservice:
Henry Leander Andersen og Helle D Broughton er to av Norges mest benyttede hypnotisører og starter der hvor andre hypnotisører avslutter! Kom for å SE, eller BLI showet -etter som dette er din TRANSE til å bli kvelden stjerne! Et hypnoseshow er ikke bare underholdende, det er overraskende og fascinerende. Du kan aldri på forhånd vite hva som kommer til å skje, da de som blir hypnotisert uttrykker sin egen oppfattelse av virkeligheten. Når du ser en du kjenner godt plutselig lever ut sine skjulte sider, og fantasien deres virkelig er aktiv, kan det være vanskelig å holde latteren tilbake. Henry og Helle har til sammen hypnotisert over 35 000 mennesker siste 10 årene, og med sine raske hypnotiske teknikker, og sin underholdende originale stil vil du garantert få deg en god latter. Showet er bygd opp til å gi et nært samspill med publikum, samt et høyt fokus på at alle deltagere sitter igjen med en positiv opplevelse. 

Aldersgrense 12 år. Ingen rabatt for ledsager. 
Dørene åpnes kl.18:30 
Varighet 90 min. 
Servering: kiosk, kun alkoholfritt. 

Facebook-arrangementet kan du se HER.