Tweet This
Back to All Events

Utstilling på Snadder: Marit Skyer - Vernissage 2. mai


Utstilling på Snadder Restaurant i Sandefjord, fra 2. mai til 29. mai.

Melding fra arrangør:
Vi på Snadder har gleden av å presentere og dekorere restauranten med salgsutstilling av den lokale kunstneren Marit Skyer i mai måned.

Vernissage: Lørdag 2.5 kl 18.00
Se mer på Facebook HER. 


Marit Skyer, billedkunstner, kunst og uttrykksterapeut/pedagog med atelier i Sandefjord. Det umiddelbare, lekne og underfundige i det maleriske er den røde tråden i Marits billeduttykk. Tidlig på 90 tallet gikk hun flere år på Folkeuniversitetets tegne- og malerskole med billedkunstner Tollef Thorsnes som hovedlærer i tillegg til diverse kurs i inn og utland. Hun har deltatt på mange kollektivutstillinger og har hatt separat utstilling i Sandefjord kunstforening, Galleri Oksen, galleri Flood m.fl. Hun er tilknyttet Artgate galleriene i Oslo, hovedutstiller på Lillestrøm og p.t. Artgate, Majorstua. Hun er antatt på den jurierte Telemarksutstillingen nå 3 år på rad. På Snadder vil hun i hovedsak vise bilder malt i akryl og kritt. Bla. portrett og interiør vil være tema - men kanskje ikke slik du tror - hun "blåser friskt liv" inn i basale, nære og velkjente objekter og "portretter".
Velkommen!