Tweet This
Back to All Events

FARMERS MARKET - Støperiet

Farmers Market - vil sette Støperiet på hodet

Farmers Market er et live-band i særklasse som serverer en hemningsløs gitarbasert rytmisk-melodisk overskuddsorgie med nikk til både progrock, sigøynertradisjoner, orkestermusikk, country og 70-talls filmmusikk.

Stian Carstensen har siden oppstarten for 20 år siden vært kreativt midtpunkt i bandet, men han har trukket veksler på et utall musikere og sangere fra Norge og Bulgaria med omland. På den siste plata «Slav To The Rhythm» (Spellemannpris 2012) trakterer han 22 instrumenter! Stian er etter manges mening en musiker av verdensformat. Ikke bare fordi han er multi-instrumentalist og spiller taktarter som svært få gjør etter ham og bandet, men også fordi han kombinerer mange forskjellige musikalske stilarter med stor presisjon og følelse, det hele iblandet en stor og god porsjon humor. Mange som hører Stian, lurer på hvordan han får det til, og om det han gjør musikalsk, er mulig. Det er en form for musikalsk ekstremsport. Han spiller folkemusikk, jazz, balkanmusikk, klassisk, han spiller trekkspill, fløyter, gitar, steelgitar, kavla, sag og banjo. Men det er naturligvis meget kyndige utøvere han har med seg også, og denne gang med to blåsere fra Bulgaria som virkelig behersker de odde taktarter.

Stian Carstensen: utallige instrumenter. Trifon Trifonov: altsaksofon, klarinett. Filip Simeonov: klarinett. Nils-Olav Johansen: gitar og vokal. Finn Guttormsen: bass. Jarle Vespestad: trommer.
 

FREDAG 15. MAI KL. 21:00

Voksne: 300,-

Honnør: 250,-

Student: 250,-

Urijazz: 250,-

Obos: 250,-

Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER.