Tweet This
Back to All Events

Vårtreff i Åsgårdstrand

Vårtreff i Åsgårdsstrand

Søndag 10. mai kl: 13:00
Åsgårdstrand


Facebook-arrangementet HER. 

Kontaktperson: Matias Wilhelmsen tlf: 0047 938 81 202

Hver vår jeg gleden av å invitere til vårtreff i hagen der jeg er vokst opp i Åsgårdstrand. I år gjøres ingen unntak, velkommen skal dere være søndag 10. mai. Treffplassen er den samme som tidligere, og jeg håper vi også denne gangen kan fylle plenen med noen av de flotteste Fordene i landet.

Derfor håper jeg at nettopp du tar en tur med bilen din. Vi samles på Statoil Åsgårdstrand kl. 13.00, og derfra cruiser vi samlet følge til treffplassen. Dersom du kommer litt seint, må du navigere på egenhånd. Adressen er Romsveien 263.

Akkurat som på tidligere hagetreff, vil vi tenne felles grill der alle får plass til sin mat. Det vil bli dekket opp langbord der vi kan spise og hygge oss i vårsol blant flotte Forder. Etter grillmat vil det bli servert kringle, av samme berømte typen som tidligere. Selvfølgelig er treffet gratis. Det du trenger å ta med er finbilen, en stol, grillmat med tilbehør, drikke og glem for all del ikke godt humør. Det blir en liten loddtrekking med premier som gleder bilfolket, og til dette trenger du noen småpenger.

ersom noen har deler de ønsker å selge, er de hjertelig velkomne til å selge i fra eget bagasjerom eller liknende. Vi satser selvfølgelig på fint vær, men det kan være lunefullt også tidlig i mai. Dersom regnet øser ned uten stopp, vil treffet bli sterkt redusert. I væste fall blir treffet avlyst, men det skal mye til.

Ved spørsmål, ta kontakt med Matias: tlf: 938 81 202 eller matias.wilhelmsen@yahoo.no.