Tweet This
Back to All Events

Rock'n roll Adventure 1964-1975 - Bølgen Kulturhus

En kveld med fullt trøkk!

Sommeren 2014 hadde showprodusentparet Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl urpremiere på et helt nytt show på Oseberg Kulturhus i Tønsberg.

Under vinter og vår sesongen 2015 tar de showet på turné rundt i Norge.På lik linje med hyllesten til den britiske supergruppa Queen vil nok 12 år med Rockehistorie i showet ”Rock n Roll Adventure 1964-1975” gå som en farsott gjennom landet!

Det er en imponerende intensitet og innlevelse i rockestemmen til bergenser og Tv-yndling Eirik Søfteland. Kraften og autensiteten i rocketolkningenen til sangeren fra det verdenskjente heavyrock bandet Pagan's Mind, Nils Kvaale Rue er like sterk. Linda Kvam imponerte stort i urfremførelsen på hjemmebane i Tønsberg med scenisk intensitet og tilstedeværelse. Hun er kjent fra flere opptrender i Melodi Grand Prix og ”Bit for Beat” hvor hun bl.a. har opptrådd i par med Åge Sten Nilsen.

Er du vokst opp og påvirket av musikken på denne tiden er dette et show du må få med deg! Her er røttene og musikken som inspirerte dagens rockeidoler.

Torsdag 9.april 19:30
Hvor? Bølgen Storsalen

Pris: 395.00 NOK. Billetter kjøpes via Billettportalen HER. 

Arrangør: YEAH YEAH YEAH AS