Tweet This
Back to All Events

Se min kjole! - Nøtterøy Kirke


Se min kjole!

Lørdag 28. mars kl. 17:00 til søndag 10. mai

Hvor? Nøtterøy kirke
Kirkeveien 192, Nøtterøy

Kunstutstilling med dåpskjoler i forbindelse med Korskolefestivalen. Nøtterøy kirke er åpen hele påsken og hver helg frem til 10 mai.

Info fra Nøtterøy Kirke:
Kunstutstilling med dåpsskjoler 28. mars - 10. mai. Kunstutstillingen "Se min kjole" vil fra 28.mars - 10. mai kunne besøkes i Nøtterøy kirke. Dåpskjoler med lokal tilknytning til Nøtterøy og historien omkring disse er er satt sammen av kurator Turid Gyllenhammar. Utstillingen er et samarbeidsprosjekt mellom Nøtterøy menighetsråd og Tunsberg bispedømme. Åpning av utstillingen vil foregå lørdag 28.mars kl 17. Åpningstider i påsken: 29.3 - 6.4 kl 12 - 16. Etter påske lørdager og søndager kl 12 -16

Vel møtt til kunstutstilling i Nøtterøy kirke!