Tweet This
Back to All Events

Riksteatret: Peer, du lyver - Bølgen Kulturhus

Peer Gynt for barn!

Kjære foreldre, besteforeldre og alle voksne som har lyst til å ta med seg barn i teatret: Riksteatret omskriver vårt nasjonalikon Peer Gynt til et fartsfylt og lekent eventyr med humor, men også dypt alvor. Med et ungt og musikalsk ensemble, blir musikken og dansen en sentral del av forestillingen. Gled deg til å høre Griegs musikk med ny beat!

Peer, du lyver! er historien om en liten gutt med store drømmer. Kanskje er han verdens største løgner? Han ønsker seg en venn, men blir stengt ute av de andre barna i klassen. På jakt etter sannheten om hvem han er finner han en venn som blir livsviktig for ham.
- Jeg ønsker å fortelle en historie med en håpefull slutt som oppfordrer barn til å våge å følge sine drømmer og tro på seg selv, sier regissør Jakob Höglund.

Passer for barn fra 6 år. Du trenger ikke kjenne originalen for å ha glede av forestillingen.

Søndag 3.mai 17:00
Hvor? Bølgen Storsalen


Pris: 200.00 - 240.00 NOK, kjøpes via Billettportalen HER.