Tweet This
Back to All Events

Pippi feires med improteater - Tønsberg og Nøtterøy Bibliotek

PIPPI FEIRES MED IMPROVISASJONSTEATER

Lørdag, 25. April 2015
Klokka 13:00 - 13:30

Sjøbodteatret og biblioteket vil feire Pippi Langstrømpes jubileumsbursdag med en improforestilling.

Improvisasjon er en teaterform uten manus, uten planlegging. Det handler om å hive seg ut i det ukjente og la seg rive med. Aldri si nei, alltid si ja. Publikum blir ofte inkludert. Sjøbodteaterets yngste teatertruppe Teaterfamilien vet ikke helt hva som kommer til å skje for tiden når de spiller teater. De jobber med imrovisasjon. Ikke hvilken som helst improvisasjon! De jobber med Pippi som tema. Noe spill er innenfor tema, noe er utenfor. Hvor stor del av hva? Det er umulig å si før vi står på scenen. Er du nysgjerrig og spent på hva som kommer til å skje? Det er i hvert fall Teaterfamilien. Vi sees der, ikke sant?

Gratis inngang!

Sted : Barneavdelingen
Kontakt : Ida Arnesen, telefon: 99 22 94 84, e-post: ida.arnesen89@gmail.com