Tweet This
Back to All Events

Forestilling: FANGET I TOLLBODEN - Bølgen Kulturhus

Noen ungdommer treffes i indre havn. Det skjer ikke noe i Larvik, mener de. Det skjer aldri noe i Larvik. Det har ALDRI skjedd noe i Larvik!

Ungdommene er forskjellige og uenige. En rute knuses og alarmen går. Politiet er på vei. De gjemmer seg i Tollboden, men døra går i lås og de kommer seg ikke ut. I rommet er det noen dører – hva skjuler seg bak dem? Ungdommene blir slynget ut på en reise i tid og opplever noe av Larviks historie: vikinger, tømmerarbeidere, Gyldenløves tid og fremtiden. Hvordan kommer de dit, hva opplever de, hvordan løser de utfordringene og hvilke konsekvenser får det?

Passer for barn fra 7 år.

Arrangør: Teater Ibsen, Larvik Kulturskole, Studio Nille og Ra ungdomsskole.

Torsdag 23.april 18:00
Hvor? Bølgen Storsalen


Pris: 170.00 NOK. Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER.