Tweet This
Back to All Events

LYRIKKLUNSJ: NATTÅPENT - SANGER AV ROLF JACOBSEN - Bølgen Kulturhus

Ingvild Koksvik synger Rolf Jacobsen. 
Med sterke melodier og en stemme av de sjeldne har Ingvild Koksvik begeistret og berørt både presse og publikum over hele landet. Hennes solodebutplate Nattåpent, med sanger til dikt av Rolf Jacobsen, fikk anmelderne til å trille terningkast 6 og 5: «Musikken treffer oss i hjertet» (Aftenposten), «Energisk skjønnhet som får huden til å nuppe seg» (Dagens Næringsliv), «Et vakkert, poetisk uttrykk» (Vårt Land).

Til konserten i Bølgen har hun med seg noen av landets fineste musikere; Nils Økland på hardingfele og fiolin, og Lars Jakob Rudjord på piano.

Arrangør: Poesiparkens Venner

Søndag 19.april 14:00
Hvor? Bølgen Sanden Scene


Priser fra 225.00 - 275.00 NOK, Billeter kan kjøpes via Billettportalen HER. 

OM POESIVANDRINGER: 
Fra våren 2015 vil Poesiparkens Venner i samarbeid med Bølgen kulturhus tilby guidede turer til de ulike poesiinstallasjonene i byen. Gruppevandringene vil gi deg historien bak selve prosjektet samt en dypere innføring rundt den enkelte installasjon. Mer informasjon kommer snart.