Tweet This
Back to All Events

KJELL-AKSEL ROCKER - Nøtterøy Kulturhus

En snauklippet rockemusikal for de aller minste!

Sauen Kjell-Aksel spiller i band og drømmer om å bli popstjerne. Sammen med katten Arild og kalven Matros har Kjell Aksel sitt eget band, Animal Farm. De øver i bakgården til Fru Fredriksen og lar det rocke av låter som Bæ, Bæ lille lam og Dyrene i Afrika.

En dag blir Kjell-Aksel hodestups forelsket i det nydelige jente-lammet Iselin. Men hva skjer når mor Krøll-Lisa tvinger ham til å gå til frisøren og klippe av den lange ullen, som han aldri i livet skulle klippe? Vil Iselin kjenne ham igjen og synes han er like kjekk?

Riksteatret lager en liten rockemusikal for de aller minste basert på en barnebok fra Cecilie Enger, som også er kjent for romanen Mors gaver. Regien er ved Stein Winge. Ideen og konseptet er ved Christine Stoesen, som har vært en drivkraft for Riksteatrets satsing på dukketeater. Hun har medvirket i mange av Riksteatrets barneteatersuksesser, som Karius og Baktus og Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans.

Passer for barn fra 3 år.
Spilletid: 35 minutter (ingen pause).

På scenen:  Jørun Bøgeberg, Rolf Skoglund, Christine Stoesen, Linda Tørklep og Knut Wiulsrød.

Av Cecilie Enger. Dramatisert av Christine Stoesen. Idé og konsept: Christine Stoesen. Komponist og musikalsk ansvarlig: Jørun Bøgeberg. Regissør: Stein Winge. Scenograf: Sunniva Bodvin. Kostyme- og dukkedesigner: Christine Stoesen. Lysdesigner: Torben Persen Jolma.

Produsert av Riksteatret. I samarbeid med Oslo Nye Teater.

SØNDAG 19. APRIL
KL. 18:00

Voksne: 190,-
Barn u/16 år: 190,-
Honnør: 155,-
Student: 155,-
Obos: 155,-

Billetter kan kjøpes HER.