Tweet This
Back to All Events

Marion Ravn: Konsert i Nøtterøy Kulturhus

Å feire 20-årsjubileum som plateartist før man har fylt 30 er ikke alle forunt, men for Marion Ravn er dette faktisk en realitet. Jenta fra Lørenskog har tilbrakt størstedelen av livet i rampelyset; først som barnestjerne her hjemme, så erobret hun verden som den ene halvdelen av M2M, før hun viste en ny og mørkere side ved seg selv med solodebuten ”Here I Am” i 2005.

I løpet av solokarrieren har Marion arbeidet og turnert med store navn som Pink, Meatloaf og Kurt Nilsen, vært dommer i Idol og deltaker i ”Hver gang vi møtes” på TV2. I 2013 ga hun ut albumet ”Songs From A Blackbird” på eget label – noe som ga henne mindre tidspress og mer frihet.

Denne friheten har gitt henne ekstra rom for kreativitet, og i kjølevannet av suksessåret 2013 løp produktiviteten til Marion nærmest løpsk. I løpet av vinteren og våren 2014 skrev hun så mange låter at det har resultert i to utgivelser – Scandal Vol. I høsten 2014 og Scandal Vol II. i januar 2015. Dette er pop-album av høyeste kvalitet som oser av kreativitet og musikalsk sjarm, og nå kan du oppleve henne på scenen på Nøtterøy Kulturhus.

Billetter: Fra 225 - 275,- Kjøpes på Billettportalen.  

Earlier Event: April 15
MUGG - Komedie i Nøtterøy Kulturhus
Later Event: April 16
Bokkafé - Horten Bibliotek