Tweet This
Back to All Events

Bærekraft på kjøkkenet - Horten Bibliotek

"Bærekraft på kjøkkenet"
Torsdag 16. april kl. 19:00
Gratis.

Bli med inn i en for mange ukjent verden av mat- og helsemuligheter. Er det til grøftekantene vi må for å få tilbake de virkelig gode matvarene – og for å bidra til en bærekraftig morgendag?

Hedda Iren Kortnes er i utgangspunktet gartner, men fikk etter hvert øynene opp for det som befinner utenfor drivhusvegger og jorder. I dag baserer hun matkurs og foredrag blant annet på en overbevisning om at vi i naturen selv kan finne en mengde ingredienser til et helhetlig kosthold. I tillegg fokuserer hun på belgvekster og urkorn – og den enkleste selvlagde vitaminbomben: spirer på egen kjøkkenbenk.

Hedda er samtidig Yogainstruktør og terapeut – og daglig leder i God Helhet AS. Som selvutnevnt «grøftekantkokk» er det med en fantastisk mengde kunnskap og smittende engasjement Hedda tar oss med på reise – og gir oss enkle grep og grunner til å endre små eller store vaner.

Kom – og få både smaksprøver og overraskelser!
Arr. i samarbeid med Folkeakademiet.