Tweet This
Back to All Events

MUGG - Komedie i Nøtterøy Kulturhus

Komedie av Marit Tusvik.

Med Ellen Horn i registolen og Marianne Krogness og Marit Østbye i hovedrollene, inviterer Riksteatret til matinéforestilling og en hyggelig stund i kulturhuset.

Mugg er en sorgmunter komedie om to kvinner i 60-årene som tvinges til å dele hotellrom i Moskva. Maggi og Irma er to ulike personligheter med to uttrykksmåter, og de har det til felles at de ikke slutter å lengte og drømme. I dette kvikke, varme og underholdende stykket viser Marit Tusvik at drømmer om pasjonert kjærlighet ikke opphører i voksen alder. I løpet av dagene i Moskva utvikles et vennskap mellom de to kvinnene når de avslører sannheten om sine liv for hverandre.

Mugg har gått for fulle hus på norske scener og blitt filmet for NRK. Marit Tusvik fikk Ibsenprisen for stykket, og senere har denne feelgood-komedien blitt oversatt til en rekke språk.

Forestillingen spilles på dagtid. Etter forestillingen inviterer vi til ”samtale på sengekanten” Velkommen skal du være!

Spilletid: 2 timer (inkludert pause).
På scenen : Marit Østbye og Marianne Krogness.

Av Marit Tusvik. Regi: Ellen Horn. Scenografi: Arne Farstad. Kostymedesign: Elise Marie Bruun. Visuell konsulent: Tuva Hølmebakk. Lys i prøvetiden: Torben Jolma. Musiker og musikalsk konsulent: Kay Hartvigsen. Dramaturg: Tine Thomassen. Produsent: Christian Venge.

ONSDAG 15. APRIL
KL. 13:00

Voksne: 250,-
Honnør: 150,-
Barn: 150,-

Billetter kan kjøpes HER.