Tweet This
Back to All Events

Verdikommunikasjon - Foredrag med Geir Lippestad - Bølgen Kulturhus

Geir Lippestad er advokaten som har erfart viktigheten av å kommunisere på en klok måte når verden eller tilværelsen rundt er i ferd med å gå av hengslene. Han har lang erfaring med å kommunisere ut fra et verdibasert ståsted gjennom sin oppgave med å bidra til løsning i harde arbeidskonflikter, men også fra andre livsområder. Han snakker på en ekte, personlig og ærlig måte om bakgrunn for valg han har tatt og om hvordan man får tøffe dager til å gå i hop så lenge man har en tydelig og klar forankring i verdiene man er opptatt av.

Geir Lippestad er for de fleste kjent som forsvarsadvokaten i 22. juli-saken. Han har imidlertid bred erfaring fra arbeidsrettens felt som advokat i advokatfirmaet Lippestad AS og har også god bakgrunn fra eiendomsjus og som forsvarer.
Han har et stort engasjement innen mange livsområder og har styreverv i Agenda (leder), VIRKE, Universell Utforming og Sykehusklovnene (leder).

Han har blitt kåret til Årets navn, Årets kommunikator og Årets foredragsholder i 2012. Han bor i Oslo sammen med sin kone og deres tilsammen syv barn.

Tirsdag 14.april 19:00
Hvor? Bølgen Storsalen


Priser fra 125.00 - 250.00 NOK. Billetter kjøpes via Billettportalen HER.